Cariere

 

Reteaua de reprezentanti Zoom Finance se extinde!  Hai sa fim Colegi!

Succesul nostru vine din succesul oamenilor cu care lucram. Astfel, am cooptat in echipa noastra persoane entuziaste, deschise la a invata și a încerca ceva nou: o afacere proprie, un sistem de venituri sigur și atragator, bazat pe rezultate, maxim de flexibilitate – poți sa lucrezi de acasa, cand vrei si cat vrei! În plus, beneficiezi de suportul unei comunități de specialisti – colegii din retea – atunci când ți-l dorești, precum și de suport și training specializat și personalizat din partea echipei manageriale Zoom atât pentru cunoasterea și utilizarea produselor intermediate, cât și pentru dezvoltarea afacerii proprii.

Iți dorești avantajele pe care tocmai ți le-am prezentat si

– ai o reputație buna

– știi sa folosești calculatorul (inclusiv aplicații online)
– ai rabdare și exeprienta în lucrul cu documente (verificare, scanare, editare, download)

– îți place sa lucrezi cu oamenii și ești atent la nevoile lor

– ai spirit antreprenorial și îți dorești propria ta afacere?

Trimite-ne o prezentare – cv-ul tău, despre cine ești, ce îți dorești și ce ai mai făcut, la office@zoomfinance.ro, pana la data de 15.02.2016.

Experiența în vanzari și/sau domeniul financiar (bancar/ leasing) reprezintă un avantaj. Totodata, este necesar sa nu ai credite restante (în executare sau cu intarzieri foarte mari) sau cazier.

În cazul în care vei fi contactat și vom începe colaborarea, poți începe sa vezi rezultate în bani chiar de la-nceput (prima luna de când ai început sa vinzi).

Daca vrei sa faci bine și unui prieten, da un Share acestui mesaj!

__________________________________________________________________________________

Zoom Finance SRL activeaza ca broker de credite si leasing. In acest moment avem peste 20 de parteneri – banci, societati de leasing, IFN-uri – și intermediem peste 70 de produse, printre care credite ipotecare, credite de nevoi personale, contracte de economisire BPL, leasing financiar și operațional.