Newsletter ZOOM

Newsletter- 17.03.2016

Ce face un consultant de credit bun?

 

Din punctul nostru de vedere expert, un consultant de credit bun, are pe langa cunostintele din domeniul financiar, inca  o mare calitate: intelege ce nevoie de finantare ai tu. Stii zicala aceea, ca o problema este rezolvata atunci cand este definita corect? Asa si la credite, exista numeroase solutii pentru numeroase probleme, dar daca nu ai pus problema corect, nici solutia n-o sa-ti “vina”.

Iata ce face un consultant de credit bun:

 • pune intrebari
 • te asculta
 • face calcule
 • propune solutii
 • iti explica
 • se asigura ca intelegi
 • te sustine in a alege solutia optima pentru tine
 • te asista in completarea documentatelor necesar a fi depuse la banca
 • intocmeste dosarul de credit
 • depune dosarul la banca
 • te asista in relatia cu banca pana la momentul tragerii
 • economiseste timp pentru tine prin cunostintele profesionale pe care le are

Creditul nu este un pantof pe care sa-l arunci dupa prima purtare. Consilierul bun face diferenta intre a-l purta pana sangerezi sau a gasi de la-nceput pantoful perfect potrivit picioarelor tale.

Urmareste-ne in continuare in seria “din culisele consultantei de credite” ca sa stii si mai multe despre cum consultantii de credit te pot ajuta sa obtii finantare in conditiile pe care ti le doresti.

Vrei sa OBTII o finantare ACUM? Trimite-ne criteriile si solicitarea ta la office@zoomfinance.ro: consultantii Zoom Finance sunt foarte bine pregatiti si foarte versatili, astfel incat vei primi cea mai buna oferta la acest moment, impreuna cu cel mai bun consultant!

Te asteptam cu drag si iti uram succes in activitatea ta!

 

 

_______________________________________________________________________________

Newsletter- 28.01.2016

 

Din culisele consultantei de credite:
Cand sa-mi angajez un consultant de credit bun?

 

Desi nu-l platesti, relatia dintre tine si consultantul tau de credit este una de angajament: tu te angajezi sa fii sincer si sa-ti doresti produsul pe care il soliciti, el/ea sa lucreze in interesul tau pentru a-ti indeplinit TOATE cerintele.

O sa te uimeasca probabil ca multi dintre clienti au criterii diferite in alegerea unui produs de creditare:

– unii doresc sa-l obtina imediat , “ieri” daca se poate

– altii doresc costurile cele mai mici

– unii doresc sa obtina produsul de la o anumita institutie financiara, etc…

 

Cu totii au inca in comun faptul ca nu au timp de pierdut pe la banci pentru ca timpul lor costa. Toti ne dorim “produsul cel mai bun” care dupa cum deja ai intuit, este un mix de criterii dintre cele enumerate mai sus si diferit pentru fiecare dintre noi.

Asa cum clientii sunt diferiti, si consultantii sunt diferiti:

– unii vor veni la tine la birou, astfel incat te vor scuti de drumuri si plimbari

– altii iti vor pune intrebari inca de la prima intalnire pentru a (va) lamuri exact cu privire la produsul pe care ti-l doresti, economisind astfel frustrari si timp pentru tine

– unii iti vor da imediat oferta cea mai potrivita

– altii te vor consilia asupra actelor si formalitatilor necesar a fi indeplinite pentru acceptarea dosarului tau (foarte important si pretios mai ales in cazul in care doresti sa folosesti ca sursa de rambursare venituri din PFA, II, dividende, rente viagere, chirii, venituri din strainatate, etc, si in cazul proprietatilor imobiliare propuse drept garantii).

Prin urmare, pe langa  “chimia” ce se stabilieste intre consultant si client, mai sunt o serie de criterii pe care relatia voastra trebuie sa le indeplineasca pentru indeplinirea cu succes a scopului vostru comun: FINANTAREA.

Asa ca, inainte de a purcede la drum – fizic, catre sediile de banci, sau in eter, pe internet, ia-ti cateva minute si stabileste-ti urmatoarele:

– ce produs de credit iti doresti? (vrei sa pleci la mare sau vrei sa faci o investitie imobiliara)

– cat timp ai la dispozitie? (iti planuiesti o excursie prin oras pe la toate bancile si IFN-urile, companiile de leasing sa ceri oferte?)

– cate mesaje de cerere oferta doresti sa primesti? (shopping pe internet)

– cat doresti sa platesti din venitul tau lunar ca rata?

– cat timp iti aloci pentru primirea ofertelor, analiza lor, luarea deciziei, colectarea si verificarea documentelor, depunerea dosarului la banca, colaborarea cu functionarul bancii, citirea si intelegerea contractelor de credit si garantii, semnarea documentelor de finantare si tragerea creditului? pune la socoteala si drumurile fizice de la tine pana la banca prin orasul aglomerat si momentele cand ti se-nchide usa drept in nas ca ai intarziat!

Ca o concluzie, avand in vedere ca procesul de obtinere a unui credit in Romania este inca greoi si ca deocamdata angajarea unui consultant de credit nu te costa nimic, expertiza si efortul lui fiind in totalitate remunerate de institutiile financiare, vei “castiga” timp pentru tine si familia ta in timp ce un specialist se ocupa de toate acestea si te conduce catre rezultatul dorit. Analizeaza cat de mult conteaza toate acestea pentru tine si da-ti singur raspunsul la intrebarea “cand sa-mi angajez un consultant de credit bun?” Noi suntem de parere ca orice pas spre obtinerea unei finantari trebuie sa implice serviciile unui consultant bun si impartial.

Urmareste-ne in continuare in seria “din culisele consultantei de credite” ca sa stii si mai multe despre cum consultantii de credit te pot ajuta sa obtii finantare in conditiile pe care ti le doresti.

Vrei sa OBTII o finantare ACUM? Trimite-ne criteriile si solicitarea ta la office@zoomfinance.ro: vei primi cea mai buna oferta la acest moment, impreuna cu cel mai bun consultant!

Te asteptam cu drag si iti uram succes in activitatea ta!

_______________________________________________________________________________

Newsletter- 10.12.2015

 

Vrei sa-ti dezvolti afacerea si ai nevoie de finantare?

O poti face chiar acum! Consultantii Zoom iti propun o varianta simpla si flexibila de finantare pentru credite pana la 110.000 lei.

Si nu trebuie sa aduci garantii !

Pot aplica microîntreprinderi din aproape toate domeniile (comerţ, producţie, transport, agricultură) indiferent de forma de organizare: SRL, SA, PFA, II, IF sau Producători Agricoli Individuali. Se finanteaza atat activitatea curenta (plati furnizori, salarii) cat si investitii (achizitii sau modernizari de sedii, achizitie de echipamente, mijloace de transport sau utilaje).

Finantarea este in lei, pe o perioada de maxim 60 luni, iar ca avantaje sunt costurile reduse fata de un credit standard precum si faptul ca nu se solicita avans pentru planurile de investitii.

Daca vrei sa primesti mai multe detalii, intreaba-ti ACUM consultantul ZOOM, dand un mesaj catre office@zoomfinance.ro sau telefon la 0736.611.023.

______________________________________________________________________________

Newsletter- 24.11.2015

Ai un PFA si vrei un credit ipotecar?

Nimic mai simplu!

Daca te numeri printre cei interesati, afla ca veniturile din PFA sunt eligibile, iar diferenta de la o banca la alta consta in procentul in care sunt luate in considerare, respectiv intre 50% si 100%.

Venitul eligibil in acest caz va fi calculat pe baza rezultatelor tale financiare din ultimul an fiscal, ponderat cu incasarile si platile lunare pe care le ai inregistrate in Registrul de Incasari si Plati, pentru anul in curs. Totodata, este necesar ca PFA-ul tau sa aiba o vechime de minim 2 ani, sa fi inregistrat profit net in fiecare dintre ultimii 2 ani si sa nu ai datorii neplatite catre bugetul de stat.

Iata si un exemplu de calcul:

Pt o medie lunara de 2.500 lei venit net incasat, poti obtine un credit de 225.000 lei (echiv a 50.000 euro), pe o perioada de 30 ani, cu o rata lunara de 1.100 lei.

Din punctul nostru de vedere, sunt banci in piata care doresc sa atraga clienti care isi incaseaza veniturile ca persoana fizica autorizata (PFA).

Daca vrei sa primesti mai multe detalii, intreaba-ti ACUM consultantul ZOOM, dand un mesaj catre office@zoomfinance.ro sau telefon la 0736.611.023

______________________________________________________________________________

Newsletter- 03.11.2015

 

Ai un credit contractat in perioada 2005-2008?

Afla cat poti economisi daca apelezi la un specialist!

Te-ai gandit vreodata sa iti refinantezi creditul pe care l-ai contract acum mult timp? Nu ai nicio presiune asupra bugetului familial, lucrurile merg bine, dar ce-ai spune daca vei putea chiar economisi?

Vrei sa stii cat?

Iata un exemplu:

pentru un credit contractat in 2007 in euro, in suma de 50.000 euro

 • pe o perioada de 30 ani
 • dobanda de 7,5% pe an
 • rata lunara era de 349,61 euro,iar totalul de rambursat era de 125. 858 euro

aceeasi suma, contractata in 2015, in lei (respectv 222.000 lei, curs de schimb 4,4 lei/euro)

 • pe o perioada de 30 ani
 • dobanda de 4,2% pe an
 • rata lunara estede 1.085,62 lei (246 euro la un curs de 4,4 lei/euro), iar totalul de rambursat era de 390.822 lei (respectiv 88.823 euro )

Castig : 103,61 euro/ luna sau 37.035 euro pe toata perioada!

Ce zici?

Interesat?

In cazul in care doresti sa te refinantezi sau sa contractezi un credit nou, poti merge singur la banca sau poti consulta un specialist, broker de credite.

Ca sa verifici cat de avantajos este sa apelezi ACUM la refinantare, iti recomandam, ca specialisti, sa analizezi si alte aspecte precum: valoarea garantiilor, a caror valoare de piata a scazut semnificativ fata de 2007, nivelul si sursele veniturilor care ar fi putut suferi modificari in aceasta perioada, precum si nivelul costurilor non bancare implicate, respectiv evaluarea garantiilor, costurile de radiere/ constituire ipoteca, etc.

Sau ne poti contacta pe noi.

Surpriza placuta este ca in acest moment, apeland la un specialist broker de credite beneficiezi de multiple avantaje, plecand de la consiliere obiectiva si transparenta, pana la comoditate si rapiditate. Pe termen lung, relatia cu un specialist iti poate garanta costuri reduse si siguranta prin grija pe care acesta o are fata de nevoile tale specifice.

O evaluare complexa si obiectiva a optiunilor de refinantare si recomandari in acest sens precum si consiliere financiara de specialitate, poti obtine apelandu-ti ACUM consultantul ZOOM, dand un mesaj catre office@zoomfinance.ro sau un telefon la 0736.611.023.

__

 

_____________________________________________________________________________

 

Newsletter- 17.10.2015

 

Ce trebuie sa stii daca ai luat credit inainte de 2012?

In cazul in care te regasesti pe lista celor care au apelat la credit bancar inainte de 2012, trebuie sa stii ca exista variante sa reduci ratele lunare pe care le platesti.

Apeleaza la un consultant ZOOM ca sa iti faca o evaluare a creditelor existente. Aceasta evaluare nu presupune niciun cost din partea ta. Suna-ti consultantul si el va veni la tine, astfel incat sa castigi timp.  In plus vei afla exact in ce situatie esti si ce anume ai putea sa faci sa iti reduci ratele. Cele mai multe solutii nu implica nici macar costuri suplimentare, iar daca exista costuri de refinantare, acestea ti le acoperi in primul an de plata al noilor rate, scazute fata de precedentele.

Asa cum preferi sa ai un medic de familie care iti stie instoricul medical, pentru cea mai eficienta consultatie, alege ca pe plan financiar sa lucrezi cu un consultant de incredere, care sa te conduca spre solutia cea mai buna pe care o poti obtine.

Afla cum poti sa iti achiti ratele la zi si sa-ti mai si ramana bani in portofel!

Daca vrei sa primesti mai multe detalii, intreaba-ti ACUM consultantul ZOOM, dand un mesaj catre office@zoomfinance.ro sau telefon la 0747.227.470.

_____________________________________________________________________________

 

Newsletter- 02.09.2015

Solutii de finantare pentru echipamente IT si software

Ca orice antreprenor de succes, te preocupa sa identifici solutii de optimizare a fluxului de lucru cu costuri minime. O solutie in acest sens este investitia in software si echipamente IT, care desi costisitoare la prima vedere, se amortizeaza in timp, indiferent de segmentul de activitate in care activezi. O solutie bine aleasa poate conduce la reducerea semnificativa a cheltuielilor cu resursele umane si la diminuarea erorilor operationale.

Cum faci fata unei astfel de investitii? Mai ales daca nu dispui de garantii suplimentare sau de un aport propriu consistent, probabil ca te-ai lovit deja de refuzul mai multor institutii bancare.

O modalitate de finantare viabila ramane contractul de vanzare cu plata in rate. Din punct de vedere economic, prin contractul de vanzare cu plata in rate clientul devine proprietarul licentelor si isi inregistreaza software-ul in contabilitatea sa. Odata cu plata primei rate, clientul plateste si tot TVA-ul aferent contractului, restul ratelor urmand sa se achite la valoarea neta.

Daca vrei sa primesti mai multe detalii, intreaba-ti ACUM consultantul ZOOM, dand un mesaj catre office@zoomfinance.ro sau telefon la 0747.227.470.

 

 

____________________________________________________

Newsletter- 20 august 2015

 

Cauti solutia optima pentru finantarea echipamentelor agricole?

 

Daca raspunsul la intrebarea de mai sus este DA, atunci trebuie sa stii ca exista produse de finantare, concepute special in acest scop. Te poti finanta astfel in vederea achizitiei echipamentelor agricole, dar si a camioanelor sau a diverselor utilaje de care ai nevoie in derularea activitatii. Acestea pot fi noi sau rulate/folosite.

 

Trebuie sa stii urmatoarele:

–          Furnizorii pot fi atat importatorul cat si dealeri autorizati de producator din Romania sau Uniunea Europeana;

–          Durata este de maxim 60 luni ( pentru cele rulate: vechime bun + perioada de finantare sa nu depaseasca 84 luni);

–          Avansul sa fie minim 10% din valoarea de achizitie;

–          Dobanda este de 4.5% pe an, variabila la Euribor;

 

Procesul de analiza si aprobare este unul flexibil, poti avea raspunsul final si in cca 2 saptamani de la depunerea actelor pentru finantare.

Daca vrei sa primesti mai multe detalii intreaba-ti ACUM consultantul ZOOM dand un mesaj catre office@zoomfinance.ro sau telefon la 0747.227.470.

 

_____________________________________________________

Newsletter- 05 august 2015

 

Solutii inteligente de finantare pentru furnizorii de echipamente/mobilier!

 

Esti furnizor de echipamente de birou, echipamente IT sau mobilier? Exista o solutie inteligenta de finantare pe care o poti recomanda clientilor tai: inchirierea acestora pe termen mediu sau scurt cu posibilitatea de achizitionare la finalul perioadei de inchiriere.

Aceasta aduce o serie de beneficii clientului tau, incepand cu rapiditate, flexibilitate si costuri avantajoase.

In ceea ce te priveste, beneficiezi de urmatoarele avantaje:

–        Plata facturii fiscale se face in 24h de la momentul aprobarii finantarii si livrarii echipamentelor catre client

–        Raspunsul la dosarele de finantare se acorda in 24 h

–        Cresterea vanzarilor: un client multumit va recomanda calduros produsele tale

–        Riscul de neplata este preluat integral de firma care acorda finantarea

 

Pot face obiectul finantarii urmatoarele:  echipamente IT si de birou, echipamente pentru copiere si printare, echipamente de telecomunicatii, echipamente medicale, sisteme de supraveghere/securitate, echipamente profesionale de curatenie, generatoare electrice, echipamente pentru service-uri auto, sisteme monitorizare flote auto, echipamente topografice etc.

 

Daca vrei sa primesti mai multe detalii intreaba-ti ACUM consultantul ZOOM dand un mesaj catre office@zoomfinance.ro sau telefon la 0747.227.470.

 

_______________________________________________________________________________

Newsletter- 21 iulie 2015

Vrei sa stii avantajele in cazul inchirierii echipamentelor?

In cazul in care doresti ca in viitorul apropiat sa te dezvolti si ai nevoie sa achizitionezi o serie de echipamente de birou si nu numai, e bine sa stii ca exista solutii de finantare flexibile pe care le ai la dispozitie. 

Inchirierea acestora pe termen scurt si mediu, cu posibilitatea achizitionarii la finalul contractului iti poate aduce o serie de avantaje, precum:

Bugetare corecta:

 • Avans 0%;
 • Facturile de chirie sunt total deductibile;
 • Chiria in Euro este constanta pe durata contractului a.i. se pot planifica costurile pe o perioadă indelungata
 • Bonitatea financiara a firmei nu este afectata;

Rapiditate si simplitate:

 • Raspuns pentru cererile trimise spre analiza in maxim 24 de ore;
 • Actele necesare pentru luarea unei decizii sunt minimale si se trimit scanate pe e-mail;
 • Platile sunt trimestriale;

calculatoare

Se pot achizitiona in acest mod: echipamente IT si de birou, echipamente pentru copiere si printare, echipamente de telecomunicatii, echipamente medicale, sisteme de supraveghere/securitate, echipamente profesionale de curatenie, generatoare electrice, echipamente pentru service-uri auto, sisteme monitorizare flote auto, echipamente topografice etc.

Daca vrei sa primesti mai multe detalii intreaba-ti ACUM consultantul ZOOM dand un mesaj catre office@zoomfinance.ro sau telefon la 0747.227.470.

 

 

_______________________________________________________________________________

 

Newsletter -06 iulie 2015

Stiai ca exista si o alta modalitate decat creditul bancar pentru a te finanta ca IMM sau PFA?

Cu un dosar simplificat si intr-un timp scurt, poti obtine finantarea de care ai nevoie pentru echipamente IT si de birou, echipamente de telecomunicatii, echipamente medicale, sisteme de supraveghere/securitate, echipamente profesionale de curatenie, generatoare electrice, echipamente pentru service-uri auto, sisteme monitorizare flote auto, echipamente topografice etc.

CUM? Intreaba-ti consultantul ZOOM dand un mesaj catre office@zoomfinance.ro sau telefon la 0747.227.470 si afla toate detaliile despre solutia de finantare descrisa.

Caracteristici:

 • avans 0%;
 • perioada de baza a contractului: 12-60 luni;
 • asigurare electronica anuala: 1.75% bunuri IT fixe; 2.50% alte bunuri fixe; 3% bunuri mobile(minim 50 Euro/an);
 • comision administrare: 1%, minim 50 Euro (se plateste o singura data, la acordare);
 • valoare minima pe contract 500 Euro;

Spre ex:

Pentru o suma finantata* de 10.000 euro, pe o perioada de 2 ani, totalul de plata lunar este de 464,9 euro**. Pentru aceeasi suma finantata pe o perioada de 5 ani, totalul de plata lunar este de 220,9 euro**.
*valoarea echipamentului finantat fara TVA
**la totalul de plata lunar se adauga TVA

________________________________________________________________________________

Newsletter- 20 Mai 2015

Solutii Financiare Inteligente

O noua imagine pentru Zoom Finance, Broker de Credite

Zoom Finance, broker de credite si leasing, activand pe piata de profil inca din februarie 2012, are o noua imagine.

Incepand cu aceasta luna, Zoom Finance adopta o noua imagine prin schimbarea siglei si a logo-ului companiei. Zoom Finance doreste astfel, sa se diferentieze in piata de profil, printr-o abordare mai directa si mai calda in relatia cu clientii sai.

In prezent Zoom Finance promoveaza peste 50 de produse de credit destinate persoanelor fizice si peste 20 de produse de leasing financiar si operational pentru firme, fiind in masura sa ofere cea mai buna solutie de finantare pe care clientul o poate accesa la momentul la care face solicitarea.

Clientii care apeleaza la serviciile Zoom Finance sunt fie cei care au deja credite si sunt nemultumiti, dorind sa identifice solutii optime pentru refinantarea acestora, fie cei care doresc un credit/leasing nou. Avantajele clientilor in colaborarea cu Zoom Finance sunt numeroase, acestia beneficiind de : comparatii obiective, recomandare solutii, comoditate, rapiditate, profesionalism si nu in ultimul rand Zoom Finance NU percepe niciun comision de la client, banca fiind cea care achita comisionul brokerului.

„Prin noua imagine dorim sa transmitem clientilor nostri mesajul ca suntem mereu alaturi de ei, la fel de deschisi, transparenti si profesionisti. Noul nostru slogan „Solutii Financiare Inteligente” exprima perfect ceea ce consultantii nostri reusesc sa livreze tuturor celor care apeleaza la serviciile Zoom Finance. „

Mihaela Bogatu, Director General

Despre Zoom Finance:

Zoom Finance activeaza ca broker de credite si leasing, inca din februarie 2012. In acest moment reprezentantii Zoom Finance sunt prezenti in urmatoarele orase: Bucuresti, Cluj, Oradea, Ploiesti, Constanta, Galati, Targu Secuiesc si Piatra Neamt, reteaua fiind in continua extindere.

 

http://www.comunicatedepresa.ro/zoom-finance/o-noua-imagine-pentru-zoom-finance/

http://www.ziare.com/cautare/zoom+finance